Groothandel relatiegeschenken en promotieartikelen

Groothandel relatiegeschenken en promotieartikelen

Bestel uw relatiegeschenken en promotieartikelen voor de groothandel bij Van Heijster Relatiegeschenken. Bij ons ervaart u scherpe prijzen en ouderwets Limburgse service. Als groothandel in de relatiegeschenken weten wij precies welk promotiemateriaal het best bij u of uw organisatie past. Wilt u grote aantallen bestellen? Van Heijster heeft niet alleen een heleboel artikelen op voorraad, maar kan ook grote bestellingen speciaal voor u doorvoeren. Zowel met opdruk als zonder bedrukking. Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan kerstrelatiegeschenken – ook kunnen wij kunnen grote ondernemingen met veel personeel helpen bij het leveren van een mooi kerstgeschenk. Van Heijster Venray is dé groothandel in promotieartikelen in Limburg!

Bestel uw relatiegeschenken in grote oplage

Relatiegeschenken kunt u bij ons bijzonder groot inkopen. Hierbij geldt uiteraard de regel; hoe meer u inkoop, hoe meer korting u krijgt. Doordat wij slim inkopen en al jarenlang samenwerkingen hebben met betrouwbare leveranciers, kunnen diverse geschenken bijzonder scherp aanbieden. Ook hierdoor kunnen wij de producten met regelmaat en in grote oplage inkopen. Dit alles om te zorgen dat u krijgt wat u graag wenst. Want hoe vervelend zou het zijn als u een passend en leuk geschenk vindt, maar wij deze niet in het gewenste aantal kunnen leveren? Erg vervelend! Daarom zit u bij Van Heijster altijd goed qua aantallen en snelle leveringstijd!

De diversiteit in groothandel relatiegeschenken

Het assortiment aan groothandel relatiegeschenken is erg groot. Zo zijn bekende zakelijke relatiegeschenken onder andere bedrukte agenda’s, bedrukte pennen en bedrukte sleutelhangers. Al deze premiums kunt u bestellen in grote oplage en kunnen wij voorzien van een mooie bedrukking. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van uw bedrijfsnaam en/of logo. Hiermee zorgt u op bijvoorbeeld beurzen voor meer naamsbekendheid en dat beursbezoekers u beter onthouden. Daarnaast zorgt bedrukking voor een goede link met uw bedrijf en voor een originele gadget waar iedereen graag mee wordt gezien. 

Bestel online eenvoudig een groot aantal geschenken

Wilt u graag een specifiek relatiegeschenk in grote oplage aanvragen? Dan kunt u dit tegenwoordig makkelijk en snel online aanvragen via onze website. Het bestellingproces is eenvoudig en duidelijk. Het is een kwestie van een gewenst en passend relatiegeschenk uitkiezen, eventueel kleur, het aantal en soort bedrukking. Zodra u dit heeft gedaan drukt u op de knop ‘bestellen’ en wij gaan per direct aan de slag met uw order. Bent u niet helemaal zeker of het eindresultaat - wat betreft bedrukking - u gaat bevallen? Dan adviseren wij om alvorens een proefdruk aan te vragen. Dit is gratis en hierbij laten wij zien hoe het geschenk - inclusief bedrukking - eruit komt te zien. Op basis hiervan beoordeelt u het product en zetten wij de order - na goedkeuring - door. Heeft u alsnog vragen of wilt u graag hulp bij het uitkiezen van een passend geschenk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!