0

Relatiegeschenken Valentijnsdag bedrukt met logo of boodschap

Valentijnsdag is een mooi moment om uw gewaardeerde collega's en zakenrelaties eens in het zonnetje te zetten. Laat uw waardering blijken met een relatiegeschenk met opdruk. Neem een kijkje in ons ruime assortiment!

(11 artikelen gevonden)

Verblijd relaties met een Valentijnsdag relatiegeschenk

Het hele jaar door zijn er veel geefmomenten die ideaal zijn om uw relaties te verrassen met een relatiegeschenk met bedrukking. De meest voordehand liggende geefmomenten zijn natuurlijk Kerst of aan het eind van het jaar. Wilt u wat origineler uit de hoek komen? Verras uw relaties dan eens tijdens Valentijnsdag! Dit is natuurlijk bij uitstek de dag van de liefde, maar het is ook de dag waarop u kunt laten zien hoeveel u uw relaties waardeert. Verblijd hen met een origineel en hartverwarmend valentijnsgeschenk. Als u het geschenk ook nog eens laat bedrukken met uw naam, logo of leuke tekst, dan zorgt u ervoor dat nog lang top of mind blijft.

De liefdevolle relatiegeschenken en promotieartikelen kunt u natuurlijk het gehele jaar door inzetten. Laat uw relaties weten dat u om ze geeft!

Keuze uit een ruim assortiment bedrukbare valentijnsgeschenken

Bij Van Heijster vindt u een ruim en zeer divers Valentijn assortiment. Zo vindt u hier allerlei hartvormige relatieschenken die u kunt laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of originele tekst. Zo vindt u in ons assortiment snoepgoed met bedrukking allerlei snoepjes en chocolade in de vorm van hartjes. Wat dacht u bijvoorbeeld van de mintcard Valentijn met frisse muntsnoepjes? Maar ook met een bedrukbare mok kunt u uw relaties een warm hart toe dragen. Ook in ons assortiment bedrukbare pennen en sleutelhangers met opdruk vindt u geschikte valentijnsgeschenken.

Bestel uw Valentijnsdag relatiegeschenk eenvoudig online

U ziet het: als u op zoek bent naar originele geschenken om cadeau te doen tijdens Valentijnsdag zijn er ontzettend veel mogelijkheden. U kunt de relatieschenken zo persoonlijk, origineel en uniek maken als u zelf wilt. Bij Van Heijster kunt u namelijk zelf bepalen hoe u de valentijnsgeschenken bedrukt wilt hebben. Geef heel eenvoudig al uw wensen eenvoudig door! Nadat wij de bestelling ontvangen hebben, sturen wij u een digitale drukproef toe. Zo kunt u precies zien hoe uw relatiegeschenk eruit zal komen te zien. Op deze manier komt u nooit achteraf voor verrassingen te staan.

Heeft u vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers helpen u graag en geven persoonlijk advies op maat. U kunt ook gebruik maken van onze live chat!  

 

Terug naar boven