0
Op werkdagen bereikbaar tot 17:30
0478 - 557 300

Schrijfmappen A4

Schrijfmappen zijn het perfecte relatiegeschenk met logo voor al jouw zakenrelaties, van klanten tot het eigen personeel. Een schrijfmap is een luxegeschenk dat door de ontvanger uit niet alleen praktisch maar ook luxe oogpunt vrijwel zeker wordt gebruikt. Ideaal dus, als je je bedrijfsnaam nogmaals onder de aandacht wilt brengen en een blijvende indruk wilt achterlaten! Een relatiegeschenk versterkt de band tussen jou en je zakelijke relaties. Door een schrijfmap cadeau te doen, bezegel je de zakelijke relatie met een praktisch en zeer gewaardeerd geschenk. Bij Van Heijster vind je een ruim assortiment aan verschillende soorten schrijfmappen.

(14 artikelen gevonden)

Pagina's

Een bedrukte schrijfmap A4 voor meer naamsbekendheid

Door te kiezen voor een bedrukte schrijfmap A4 met bijvoorbeeld een logo of bedrijfsnaam, laat je een blijvende indruk achter op de zakenrelatie. Ieder moment dat de ontvanger de schrijfmap gebruikt, bij zo’n praktisch cadeau als dit bijna dagelijks, zal hij jouw bedrijfsnaam of logo zien en weer even herinnerd worden aan de prettige indruk die dit cadeau heeft achtergelaten. De opties voor bedrukking zijn eindeloos. Ga voor een luxe bedrukking en een chique uitstraling die indruk maakt, of een bedrukking van slechts een kleur waarmee het logo of jouw bedrijfsnaam extra goed uit de verf komt. De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Is A4 toch een te groot formaat? Kies dan voor schrijfmappen A5 met logo!

Het ideale formaat, van simpel tot luxe design

A4 schrijfmappen hebben het ideale formaat. Je kunt ervoor kiezen om de schrijfmappen A4 te laten bedrukken. De mappen zijn praktisch in gebruik en belangrijke documenten kunnen direct de schrijfmap in, waarin ze goed beschermd worden. Daarnaast is de schrijfmap met logo erg gemakkelijk mee te nemen en past hij goed in de tas. Kies voor een simpel design waarmee je het eigen personeel op een eenvoudige manier professionaliteit laat uitstralen op een werkbezoek. Of ga voor de luxere uitstraling die een kurken of kunstlederen schrijfmap kan geven. Voor iedere zakenrelatie is er een passende optie. Extra uitpakken? Kies dan voor een bijpassend notitieboek of een bureaukalender, te vinden in ons ruime assortiment aan kantoorartikelen met logo. Ook deze zijn te bedrukken, waardoor je jouw klanten verzekert van een mooie set.

Bestel schrijfmappen A4 met logo of bedrijfsnaam eenvoudig en snel

Ben je eruit en weet je waar je je medewerkers, prospecten of klanten blij mee wilt maken? Geef dan tijdens je online bestelling aan ons je wensen omtrent de bedrukking door. Daarnaast kun je selecteren hoeveel schrijfmappen je wilt ontvangen. Je krijgt van ons een digitale drukproef als voorbeeld, zodat je zeker weet dat de bedrukte schrijfmap A4 aan jouw wensen voldoet. Na jouw akkoord gaan wij de schrijfmappen bedrukken en ontvang je ze zo snel mogelijk.

Heb je vragen voor ons omtrent de schrijfmappen A4? Neem dan contact met ons op.

Terug naar boven