Pennen graveren

Bekijk hier alle pennen die gegraveerd kunnen worden met jouw logo of persoonlijke tekst. 

(58 artikelen gevonden)

Pagina's

Gegraveerde pen: Het perfecte relatiegeschenkPen laten bedrukken

Een gegraveerde pen heeft een chique uitstraling Een gegraveerde pen is een geschenk waar u uw relaties zeker een plezier mee doet. Laat de pen graveren met uw logo en u heeft het ideale relatiegeschenk. Wij hebben een uitgebreid assortiment luxe pennen van verschillende merken. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze Parker of Charles Dickens pennen? Een luxe pen heeft een stijlvolle uitstraling, perfect als jubileumsgeschenk voor uw medewerkers. Of geef alle afgestudeerde van uw school een pen met logo cadeau. Kies voor een stijlvolle zwarte pen of een chique grijze. Een prachtig cadeau waar men met trots mee rond kan lopen. Een goede reden om een pen te laten graveren voor uw relatie(s). 

Pen graveren met logo

Bent u op zoek naar een cadeautje voor uw klanten of relaties? Laat een pen graveren met uw logo of bedrijfsnaam. Dit stijlvolle cadeau geeft uw klanten en relaties urenlang schrijfplezier en is ook nog eens positief voor uw naamsbekendheid. Een gegraveerde pen heeft een stijlvolle en zakelijke uitstraling en kan door uw relatie dus perfect tijdens besprekingen worden gebruikt, zo komen steeds meer mensen in aanraking met uw bedrijfsnaam. Laat u de pen liever graveren met een slogan of andere tekst dan kan dat natuurlijk ook! Onze graveermachine brengt door middel van een laser uw beeldmerk of bedrijfsnaam aan in het materiaal van de pen. 

Een geraveerde pen zorgt voor een chique uitstraling, het is dan ook een perfect zakelijk geschenk. Pennen graveren is vaak al mogelijk met een lage afname. Dus ook als u een klein bedrijf heeft is een gegraveerde pen een perfect geschenk. Naast pennen kunt u ook denken aan pennensets met uw logo.

Pennen laten graveren bij van Heijster

Wilt u pennen laten graveren dan bent u bij van Heijster aan het juiste adres. Wij hebben ruim 40 jaar ervaring en staan altijd klaar met persoonlijk advies. U kunt bij ons gemakkelijk online bestellen. Neem een kijkje op onze website, kies uw favoriete pen uit ons assortiment en laat ons weten hoe u de pen gegraveerd wilt hebben. Bij iedere pen staat aangegeven waar de gravering van uw logo, bedrijfsnaam of tekst wordt geplaatst. Heeft u tijdens het bestellen vragen over de gravering of de pen dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.  

Een pen laten graveren doe je bij van Heijster!