Populaire relatiegeschenken

Op zoek naar inspiratie? Dit zijn de populairste relatiegeschenken in ons assortiment. Promotiemateriaal dat keer op keer zijn effectiviteit bewijst voor zeer scherpe prijzen.

 

 

(41 artikelen gevonden)

Pagina's

Populaire relatiegeschenken met een groot bereik

Vergroot uw naamsbekendheid met relatiegeschenken met opdruk! Met populaire relatiegeschenken komt u zonder moeite onder de aandacht bij uw doelgroep. De populaire geschenken zijn helemaal van nu en worden bovendien goed gebruikt door de ontvanger. Hierdoor komt uw opdruk herhaaldelijk in beeld bij uw doelgroep. Laat de relatiegeschenken bedrukken met uw logo en werk hiermee aan uw herkenbaarheid en naamsbekendheid. U kunt de relatiegeschenken ook bedrukken met een promotionele tekst, waardoor u uw marketingactie extra lading kunt geven.

Gepersonaliseerde relatiegeschenken voor iedere doelgroep

De populaire relatiegeschenken zijn voor verschillende doeleinden en doelgroepen inzetbaar. Geeft bijvoorbeeld een handige keycord weg aan relaties op een beurs of schenk uw bezoekers een praktisch notitieboekje tijdens uw open dag. Iedereen zal het leuke extraatje zeker waarderen en dat heeft weer een positieve invloed op uw merkbeleving.

De top 10 relatiegeschenken van nu

Van giveaway tot gebruiksobject: deze artikelen hebben hun waarde keer op keer bewezen en behoren niet voor niets tot de meest populaire Van Heijster artikelen. Draag uw boodschap uit op een duurzame Dopper of ga voor mega groot bereik voor een klein prijsje door reclame pennen te bedrukken. Iets meer te besteden? Een powerbank of paraplu met opdruk worden vaak voor zeer lange tijd gebruikt: dat betekent dat u ongekend lang onder de aandacht van de ontvanger blijft.

Dit zijn de top 10 relatiegeschenken op dit moment:

  1. Pennen
  2. Aanstekers
  3. Sleutelhangers
  4. Dopper Original
  5. Powerbanks
  6. Notitieboekjes
  7. Muismatten
  8. Petten
  9. Sporttassen
  10. Paraplu‘s

Alle relatiegeschenken zijn eenvoudig online te bestellen. U kunt direct aangeven of u uw relatiegeschenk met logo en/of tekst wenst. Ook geeft u de gewenste aantallen en kleuren aan. U heeft uw populaire relatiegeschenken al binnen 8 werkdagen in huis!