Kleur- en tekenspulletjes bedrukken

Verras kinderen met leuke kleur-, knutsel- en tekenspulletjes.

(34 artikelen gevonden)

Pagina's

Bedrukte kleurpotloden, etuis met logo en meer

Op zoek naar presentjes voor een jonge doelgroep? Met kleurpotloden en andere artikelen om lekker mee te tekenen en knutselen doet u elk kind een plezier. Deze betaalbare relatiegeschenken zijn multi-inzetbaar en kunnen gebruikt worden in het klaslokaal, maar ook weggegeven worden tijdens open dagen of schoolreisjes. Ook voor restaurants en andere horecagelegenheden zijn kleurpotloodjes met opdruk een ideaal promotiemiddel: kinderen kunnen een kleurplaat inkleuren terwijl zij op hun eten wachten en u komt met uw logo onder de aandacht wanneer het pak potloden mee naar huis wordt genomen.

Van waskrijt tot viltstift: kies uw promotiemateriaal

Wilt u iets groter uitpakken, kies dan voor een set waskrijtjes of viltstiften om weg te geven. Hiermee zullen de kinderen nog meer tekenplezier hebben! Bestel er ook gelijk een kleurboek bij en geef een volledig pakket weg waar iedereen uren zoet mee zal zijn. Stimuleer creativiteit en fantasie terwijl u bij de ouders onder de aandacht komt met de opdruk van uw bedrijfslogo. Ook voor verenigingen en organisaties is het leuk om tekenspullen weg te geven, bijvoorbeeld als bedankje voor vrijwilligers of als herinnering aan een dag of kamp. Combineer deze artikelen met bedrukte ballonnen en maak het feest zo helemaal compleet. 

Liniaal en geodriehoek bedrukken voor de gevorderde tekenaars

Voor de wat oudere kinderen zullen kleurpotloden misschien niet het meest geschikte geschenk zijn. Dan is het leuk om een liniaal of geodriehoek te bedrukken: hiermee kunnen zij bijvoorbeeld leren in perspectief te tekenen.  Let er bij het bedrukken van een geodriehoek wel op dat er (natuurlijk) gradenbogen in staan. Het is dus niet aan te raden een groot zwart logo te bedrukken, omdat de geodriehoek hierdoor minder bruikbaar wordt. Een subtiele opdruk zorgt ervoor dat het artikel effectief gebruikt kan worden. Onze verkopers adviseren u hier graag over!