Klokken bedrukken

Bij de tijd blijven? Bedruk de klokken met jouw slogan of logo bij Van Heijster.

(17 artikelen gevonden)

Pagina's

Klokken in alle stijlen, maten en kleuren

In het assortiment vindt u vele diverse klokken. Voor iedere relatie in iedere branche vindt u een passend geschenk. U vindt er naast praktische wandklokken ook leuke bureauklokken. Ook bieden wij u horloges in verschillende stijlen, waaronder de verpleegstershorloge. Speciaal voor extra comfort in de zorg. In het assortiment vindt u ook vele weerstation met tijdsaanduiding. Dit complete geschenk is een leuk speeltje voor al uw relaties. Uiteraard kunnen deze ook bedrukt worden met uw logo en/of tekst.

Uw klok met logo binnen ‘no time’ in huis

Wilt u uw relaties een praktische klok met logo schenken? U kunt uw klok eenvoudig en direct online bestellen. Tijdens uw bestelling kunt u al uw wensen aangeven, zoals het aantal, de kleuren en uiteraard uw bedrukkingswensen. Voor een persoonlijk advies op maat kunt u contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij kunnen u tevens voorzien van een offerte op maat en/of een sample van het gewenste artikel.

Een bedrukt bureauklokje is een leuke weggever die zakelijke relaties graag op het bureau hebben staan. Veel bureauklokjes bieden ruimte voor het opbergen van pennen of hebben een fotolijstje. Ook heeft Van Heijster digitale bureauklokken in het assortiment, waarop naast de tijd ook de datum, het weer en nog meer weergegeven kan worden. Een leuke gadget is de klok die werkt op water: simpelweg vullen met kraanwater en het klokje geeft de tijd weer!