Hoodies

Hoodies bedrukken met logo of opdruk? Een hoodie is eigen een sweater maar heeft altijd een capuchon. Lekker warm en professioneel. Bekijk onze complete collectie hier en laat je verrassen voor een veelzijdig aanbod.

(25 artikelen gevonden)

Pagina's

Laat hoodies bedrukken voor een professionele uitstraling

Hoodies zijn truien met capuchon en hebben daardoor een casual uitstraling. Toch zijn deze comfortabele hoodies perfect om in te zetten als bedrijfskleding. Wanneer je de hoodies laat bedrukken met jouw eigen logo of tekst, zal jouw huisstijl volledig tot zijn recht komen. Dit zorgt niet alleen voor professionaliteit, maar ook voor herkenbaarheid van jouw merk. Met name sportmerken, magazijnen en andere logistieke bedrijven kiezen voor een bedrukte hoodie, maar ook bedrukte t-shirts en vesten zijn hier ontzettend populair. Deze zijn niet alleen erg stijlvol, maar ook warm en comfortabel.

Van open dag tot evenement, laat jezelf zien met bedrukte hoodies

Wanneer je hoodies laat bedrukken is het niet alleen perfect inzetbaar als eigen bedrijfskleding, maar ook als marketingmiddel. Zo kun je bijvoorbeeld een hoodie bedrukken met je eigen logo en deze uitdelen op open dagen. Met name op campussen zijn de bedrukte hoodies met schoollogo onmisbaar. Hiermee zorg je direct voor verbinding tussen de school en de studenten. Ook op andere evenementen zijn de hoodies met opdruk onmisbaar. Laat bijvoorbeeld een hoodie personaliseren met een logo en een leuke quote. Deze unieke hoodie kun je dan inzetten als merchandise op festivals of inzetten als cadeau bij een prijsactie. Voor iedere gelegenheid is er een passende hoodie te vinden.

Hoodies personaliseren? Kies voor een bedrukking of borduring

Een hoodie kan op veel verschillende manieren bedrukt worden. Je kunt hierbij volledig out-of-the-box denken. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een subtiele logo opdruk op de borst, maar is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een grote opdruk op de rug te plaatsen. Het ene zorgt voor een zeer professionele uitstraling, terwijl de ander perfect is voor festivals of evenementen. Naast de positie zijn er ook diverse druktechnieken. Met behulp van transferdruk kun je bijvoorbeeld jouw logo of tekst op de hoodie laten drukken. Maar het ik ook mogelijk om te kiezen voor een borduring. Hierbij wordt jouw logo of tekst in het stof verweven. Hierdoor krijg je een ander soort uitstraling dan bij een bedrukking. Wil je weten hoe jouw gewenste bedrukking eruit komt te zien op jouw eigen hoodie, vraag dan een digitale drukproef aan. Hierop kun je precies zien hoe jouw hoodie eruit komt te zien alvorens je bestelt.

Bestel jouw bedrukte hoodie eenvoudig en snel online

Weet je al wat je wilt, dan kun je heel eenvoudig jouw bedrukte hoodie online bestellen. Hier kun je stap voor stap en op je eigen gemak al je wensen aangeven. Denk aan aantallen, kleur, opdruk etc. Wanneer je er nog niet helemaal uit bent, kun je altijd contact met ons opnemen. Ons verkoopteam staat altijd klaar om jou van een persoonlijk advies op maat te voorzien.