Flesopeners bedrukken

Geef uw relaties een functioneel en origineel relatiegeschenk. Laat uw flesopener bedrukken met uw logo en werk aan uw naamsbekendheid.

(24 artikelen gevonden)

Pagina's

Flesopeners bedrukken met uw logo en/of tekst

Goedkoop flesopeners bedrukken met uw logo, tekst, naam of andere opdruk? Bij van Heijster hebben we verschillende openers die we kunnen bedrukken naar uw wensen. Uw merk blijft zo onder de aandacht terwijl uw relaties hun drankje ontkronen of ontkurken. Een mooie manier om uw bedrijf of organisatie te promoten of een origineel aandenken mee te geven: bedrukte openers zijn relatief erg goedkope relatiegeschenken die gretig aftrek zullen vinden. Niet voor niets hebben wij een uitgebreid assortiment vol fles- en bieropeners die hun waarde keer op keer bewijzen als promotiemateriaal.

Een bedrukte opener ligt vaak in zicht

Wist u dat veel mensen relatiegeschenken gebruiken en dat ze zelden worden weggegooid? De bedrukte flesopener komt dus vaak terecht in de keukenla en zal zo elke keer tevoorschijn komen wanneer deze wordt opengetrokken. Ook wanneer er gasten op bezoek komen en er een biertje of flesje wijn bij wordt gehaald, zal u met uw opener in beeld komen. Geen verkeerd moment om uw bedrijfsnaam weer onder de aandacht te krijgen! Zo zijn er talloze moment te bedenken – in het park, op het strand of lekker in de achtertuin – waarbij de flesopener gaat worden gebruikt.  

Van aansteker met flesopener tot kelnersmes

Op zoek naar meer dan een eenvoudige flesopener? In ons assortiment vindt u onder andere de populaire Flesopener met afsluiter en Unilite aansteker met opener. Ook hebben we grappige flesopeners zoals de Flesopener Voet en de Paperclip die u natuurlijk kunt laten bedrukken. Zo kunt u altijd het geschenk kiezen dat het beste bij u én uw doelgroep past. Want als carnavalsvereniging wilt u verrassend uit de hoek komen, terwijl u voor zakelijke relaties misschien liever kiest voor een metalen opener of een sommelier mes. Komt u er niet uit? U kunt altijd contact opnemen met onze medewerkers voor advies op maat.