Placemats bedrukken

Placemats bedrukt met jouw logo of bedrijfsnaam. Ga voor een professionele uitstraling voor jouw restaurant en laat de placemats all-over bedrukken. Ideaal voor de horeca.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Placemats drukken voor de horeca

Wil jij ook gemakkelijk een professionele uitstraling krijgen in jouw horeca-zaak? Begin dan met het bedrukken van onmisbare horeca artikelen, zoals dienbladen, servetten en uiteraard placemats. Dit zijn onmisbare elementen, die je gemakkelijk kan laten aansluiten bij jouw huisstijl. Met het drukken van placemats kan je niet alleen jezelf laten zien, maar je klanten ook informeren. De placemats worden namelijk all-over bedrukt, waardoor je geniet van een extra groot drukvlak. Naast je logo en naam, zou je hier bijvoorbeeld ook een onderdeel van je menu, contactgegevens of andere informatie op laten drukken. Hiermee kunnen de klanten je leren kennen terwijl ze op het eten wachten.

Voor iedere zaak bedrukte papieren placemats

Omdat de placemat all-over bedrukt kan worden, kan deze perfect aansluiten bij iedere zaak. Waar de één enkel een subtiel logo op de placemat wilt drukken, kan de ander een volledige afbeelding op de onderlegger laten drukken. Hiermee is het een veelzijdig artikel, dat naar ieders wens gevormd kan worden. Na gebruik kennen de bedrukte papieren placemats meteen vervangen worden, waardoor de volgende klant weer geniet van een frisse tafel. Het is hiermee en snelle en duurzame oplossing voor jouw zaak.

Placemats bedrukken? Wij geven je een advies op maat

Wil jij jouw restaurant ook voorzien van een eigen bedrukte placemat? Via de website kan je heel eenvoudig jouw placemat met logo bestellen. Hier geef je op je eigen gemak al jouw wensen door. Denk bijvoorbeeld aan aantallen en opdruk. Nadat wij je bestelling hebben ontvangen, maken wij een digitale drukproef op. Dit is een voorbeeld van jouw placemat met bedrukking. Hierop kun je zien of alles aan jouw wensen voldoet. Pas wanneer je hier 100% tevreden over bent zullen wij het drukproces starten. Uiteraard is het ook mogelijk om op voorhand contact met ons op te nemen voor een persoonlijk advies op maat!