Relatiegeschenken Valentijnsdag bedrukt met logo

Valentijnsdag is een mooi moment om je gewaardeerde collega's en zakenrelaties eens in het zonnetje te zetten. Laat je waardering blijken met een relatiegeschenk met opdruk. Neem een kijkje in ons ruime assortiment!

(48 artikelen gevonden)

Pagina's

Verblijd relaties met een Valentijnsdag relatiegeschenk

Het hele jaar door zijn er veel geefmomenten die ideaal zijn om je relaties te verrassen met een relatiegeschenk met bedrukking. De meest voordehand liggende geefmomenten zijn natuurlijk Kerst of aan het eind van het jaar. Wil je wat origineler uit de hoek komen? Verras je relaties dan eens tijdens Valentijnsdag! Dit is natuurlijk bij uitstek de dag van de liefde, maar het is ook de dag waarop je kunt laten zien hoeveel je je relaties waardeert. Verblijd hen met een origineel en hartverwarmend valentijnsgeschenk. Als je het geschenk ook nog eens laat bedrukken met je naam, logo of leuke tekst, dan zorg je ervoor dat nog lang top of mind blijft. De liefdevolle relatiegeschenken en promotieartikelen kun je natuurlijk het gehele jaar door inzetten. Laat je relaties weten dat je om ze geeft!

Keuze uit een ruim assortiment bedrukbare valentijnsgeschenken

Bij Van Heijster hebben wij een zeer divers Valentijn assortiment. Zo vindt je hier allerlei hartvormige relatiegeschenken die je kunt laten bedrukken met je bedrijfsnaam, logo of originele tekst. Zo vindt je in ons assortiment snoepgoed met bedrukking allerlei snoepjes en chocolade in de vorm van hartjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mintcard Valentijn met frisse muntsnoepjes? Maar ook met een bedrukbare mok kun je je relaties een warm hart toe dragen. Ook in ons assortiment bedrukbare pennen en sleutelhangers met opdruk vindt je geschikte valentijnsgeschenken.

Bestel je Valentijnsdag relatiegeschenk eenvoudig online

Je ziet het: als je op zoek bent naar originele geschenken om cadeau te doen tijdens Valentijnsdag zijn er ontzettend veel mogelijkheden. Je kunt de relatiegeschenken zo persoonlijk, origineel en uniek maken als je zelf wilt. Bij Van Heijster kun je namelijk zelf bepalen hoe je de valentijnsgeschenken bedrukt wilt hebben. Geef heel eenvoudig al je wensen aan ons door! Nadat wij de bestelling ontvangen hebben, sturen wij jou een digitale drukproef toe. Zo kun je precies zien hoe je relatiegeschenk eruit zal komen te zien. Op deze manier komt je nooit achteraf voor verrassingen te staan.

Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op. Je kunt ook gebruik maken van onze live chat!  Onze medewerkers helpen je graag en geven persoonlijk advies op maat.