Originele Relatiegeschenken

Gratis Verzending

Achteraf Betalen

Logo namaak service

Uitgebreid assortiment originele relatiegeschenken

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u een keer iets anders dan een pen of t-shirt met uw logo? Met ons uitgebreide assortiment heeft u keuze genoeg voor een origineel relatiegeschenk. 

Met originele relatiegeschenken komt u verrassend uit de hoek. Een pen of sleutelhanger met bedrukking is een effectief promotiemiddel, maar soms bent u op zoek naar juist iets anders, iets unieks. Vooral op beurzen en events, waar u niet de enige bent die promotiemateriaal verspreid. Hoe valt u dan op tussen al dat bedrukte materiaal? Gelukkig hebben wij een groot assortiment en keuze voor elk budget. Zo hoeft u nooit bang te zijn met dezelfde relatiegeschenken op een beurs te staan als uw buren. 

Een handig, praktisch geschenk om ter promotie in te zetten is bijvoorbeeld de powerbank. Voor een wat kleiner budget zijn grappige geschenken zoals de schuifpuzzel en het kogelspelletje originele keuzes. Op zoek naar echte luxe? Wij hebben artikelen van verschillende topmerken waarmee u uw relaties in het zonnetje kunt zetten. Originele geschenken in dit segment zijn bijvoorbeeld de pepermolen van Paul Bocuse of Troika bureau artikelen. 

Originele relatiegeschenken laten bedrukken

U kunt originele relatiegeschenken bedrukt en onbedrukt bij ons bestellen. Bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam is dit een perfect promotiemiddel. Verras uw relaties met een origineel geschenk en werk ondertussen aan uw naamsbekendheid. U kunt de relatiegeschenken laten bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam of een pakkende reclameboodschap.

Naast bedrukken zijn onze relatiegeschenken ook te graveren of te borduren. Per relatiegeschenk kunt u zien wat de mogelijkheden zijn. Heeft u vragen over de bedrukking van uw originele relatiegeschenk, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Originele Relatiegeschenken bedrukken bij Van Heijster

Bij Van Heijster Venray bent u aan het juiste adres voor originele, goedkope relatiegeschenken. Tussen ons aanbod van ruim 2200 promotieartikelen vindt u vast het verrassende, grappige, opvallende en/of unieke geschenk waar u naar op zoek bent. Van al onze artikelen kunt u gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen en in de meeste gevallen ook een sample. Zeker weten dat uw logo- of tekstopdruk er perfect uit komt te zien? We sturen altijd een digitale drukproef ter controle. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan wanneer we uw order binnen acht werkdagen leveren.

Blader door het aanbod of ga direct naar...

Gadgets bedrukken »

Duurzame relatiegeschenken »

Diverse accessoires »