0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Metalen sleutelhangers laten bedrukken met uw bedrijfslogo

Wanneer u een relatiegeschenk geeft ontstaat er een positieve invloed op de band die u heeft met uw relaties. Het gebaar blijft natuurlijk het belangrijkste en het gaat daarom niet altijd zozeer om wat u geeft. Bij Van Heijster bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar originele en praktische relatiegeschenken

(10 artikelen gevonden)

Succesvol promotiemateriaal

Bedrukte pennen en aanstekers zijn erg populair om te geven. Ze zijn compact en vaak direct in gebruik te nemen. Verder kunnen deze promotiematerialen met van alles bedrukt worden. Echt succesvol promotiemateriaal moet dus direct in gebruik te nemen zijn. Denk daarom eens aan een metalen sleutelhanger die u kunt voorzien van bedrukking met uw bedrijfslogo. Een bedrukte metalen sleutelhanger kan makkelijk in ontvangst worden genomen en veel mensen zullen deze dan ook direct aan hun sleutelbos hangen. Het voordeel van een sleutelhangers met logo is dat deze past bij iedere doelgroep.

Verschillende soorten promotie sleutelhangers

Met ons ruime assortiment kunt u voor iedere gelegenheid een passende sleutelhanger vinden. De metalen varianten van onze sleutelhangers uiten zich in de vorm van bijvoorbeeld een winkelwagenmunt of flesopener. Verder heeft u bij sommige van de metalen sleutelhangers de mogelijkheid om deze te voorzien van bedrukking in fullcolour

Ideaal om uit te delen

Zeker wanneer u op een beurs of evenement doet u er goed om voor een geschenk te kiezen dat makkelijk is om mee te nemen. Ook is het van belang dat het promotiemateriaal weinig ruimte in beslag neemt. Onze metalen sleutelhangers voldoen aan beide van deze voorwaarden en u kunt ze ook nog eens met een speciale boodschap die u op de beurs wilt uitstralen laten bedrukken. 

Maak uw relatiegeschenk sleutelhanger persoonlijk

Om uw relatiegeschenk helemaal persoonlijk te maken kunt u de naam van de werknemer laten graveren als geschenk voor een verjaardag, of u kunt een foto laten graveren. Personalisatie geeft meer waarde aan dit geschenk. Juist die waardering is van onschatbare waarde tussen u en uw relaties. Uiteraard zijn er nog veel meer promotiematerialen die u kunt personaliseren zoals spellen en speelgoed, gereedschap, schrijfwaren en electronica.  

Meer informatie? Neem dan contact met ons op

Heeft u nog vragen over één of meer van onze producten? Of wilt u graag extra informatie ontvangen over relatiegeschenken, dan horen wij dat graag van u. Onze gespecialiseerde adviseurs staan u graag te woord. Neem daarom eens contact met ons op, dan helpen wij u graag verder!

 

Terug naar boven