0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

3 redenen om een notitieblok als relatiegeschenk te geven

Iedereen kent het bekende notitieblok of –boekje: een boekje met een harde of zachte kaft waar mensen al hun ideeën en to do’s in kunnen schrijven. Ondanks de digitale ontwikkelingen zien we dat mensen het nog steeds prettig vinden om hun aantekeningen op papier te maken. Papieren boekjes zijn dan ook nog steeds waardevol, zeker als relatiegeschenk.

1. Je creëert meer naamsbekendheid

Notitieblok luxe geschenk

Een notitieblok met je eigen logo of bedrijfsnaam is ideaal als relatiegeschenk om merkbereik en naamsbekendheid te vergroten. Omdat mensen notitieboekjes nog steeds dagelijks gebruiken tijdens het werk en altijd bij de hand hebben, ben je altijd bij je relatie in de buurt en blijf je sneller in iemands gedachten.

2. Je geeft een praktisch cadeau

Werknemers die een notitieblok of –boek gebruiken voor het noteren van to do’s zullen erg blij zijn met dit praktische relatiegeschenk. Zij kunnen jouw cadeau in de zakelijke sfeer gebruiken, maar bijvoorbeeld ook in de privésfeer inzetten voor het maken van lijstjes. Je geschenk hoeft zich dus niet alleen tot de werkomgeving te beperken en is naast B2B-bedrijven ook geschikt in de B2C-branche.

Naast het noteren van to do’s zijn notitieblokken in de werksfeer ook ideaal voor het noteren van naam en telefoonnummer bij een 

3. Je maakt ruimte voor inspiratie, ontspanning en creativiteit

In creatieve beroepen, tijdens brainstormsessies en bij een moment van ontspanning worden notitieboekjes ook veelvuldig gebruikt. Met je relatiegeschenk ondersteun je dan ook indirect deze creatieve momenten van je relatie. Omdat notitieblokken ook bij dit type gebruiker goed benut worden, bereik je direct een heel andere doelgroep.

Als je van te voren al vermoed dat je relatie(s) het boekje vooral voor inspiratie en creativiteit gaan benutten, is het wellicht ook een idee om hier rekening mee te houden bij het kiezen van een specifiek product. Komen je relaties allen uit een creatieve branche, dan zijn zij waarschijnlijk gebaat bij een iets groter in plaats van heel klein en compact blokje, zodat er wat meer ruimte is om te schetsen en ideeën visueel of schematisch uit te werken.

Idee: pen én papier

Wil je een ‘compleet’ relatiegeschenk geven en lijkt een notitieblok of notitieboekje je een goed cadeau? Combineer dit dan met een handige, bedrukte pen of luxe pen waarmee je relatie zijn/haar aantekeningen kan maken. Ook op die pennen kun je je bedrijfsnaam en/of logo laten drukken, waarmee je de naamsbekendheid en attentiewaarde verder vergroot.

Van Heijster heeft bovendien speciale pockets waarbij je boekje en pen in één keer bestelt. Deze boekjes hebben vaak een speciale lus voor de pen. Het bedrijfslogo of de kreet wordt dan enkel op het boekje gedrukt.

Heb je nog vragen over het bestellen en/of laten bedrukken van notitieblokken? Dan kun je natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie. We helpen je graag verder!

Terug naar boven