0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

4 relatiegeschenk ideeën voor kerst

De kerstdagen zijn het ideale moment om personeel, relaties, en vrijwilligers te bedanken met een geschenk. Er zijn talloze verschillende soorten kerstgeschenken voor relaties, wat het wellicht lastig maakt om de juiste te kiezen. Om de zoektocht naar het ideale kerstgeschenk wat makkelijker te maken, zetten we hier een aantal leuke ideeën voor u op een rijtje.

Gluhwein set bedrukkenWinterse geschenken

Voor deze tijd van het jaar zijn er veel geschenken te bedenken die mensen goed kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan cadeaus die inspelen op ijs en sneeuw zoals een ijskrabber met een handschoen er aan vast.

Een ander leuk cadeau waar u veel mensen blij mee maakt tijdens de winterse maanden is een glühwein set. Veel mensen vinden het lekker om glühwein te drinken in de winter wanneer het koud is buiten, maar niet iedereen lust deze drank. Daarom is het raadzaam om na te gaan of de ontvanger van het geschenk ook daadwerkelijk een liefhebber is van glühwein.

Breng het kerstgevoel naar uw relatie

Naast de winterse geschenken zijn er ook leuke relatiegeschenken die specifiek inspelen op kerstmis. Veel mensen houden van kerst door de bijhorende gezellige sfeer en cadeautjes. Er heerst bij de meeste mensen een echt ‘kerstgevoel’. Dit wordt ook nog eens versterkt door de koude temperaturen, sneeuwpoppen en sfeervolle lichtjes overal. Daarom is het net zo leuk om deze tijd van het jaar een cadeau te geven met een kerstthema, zoals de kerstknuffel met een mooi fleecedekentje of een muziekdoosje met een kerstbal.

Dit soort geschenken zijn vaak zeer bruikbaar maar toch nét even wat anders, en dus origineler. Bovendien zijn deze toepasselijk voor de kerstperiode. Er zijn nog vele andere voorbeelden van dit soort relatiegeschenken. Zoals bijvoorbeeld een pen of een kaarsje in een kerstthema. Een ander leuk idee is een anti-stressbal in de vorm van een kerstman. Dit geschenk laat uw relatie ongetwijfeld lachen. 

Maak een geschenk origineel met kerstverpakking

Wilt u liever een simpel geschenk geven, maar toch inspelen op het kerstthema? Dat kan bijvoorbeeld met een kerst geschenkbox. Daarnaast kunt u met een geschenkbox ook meerdere geschenken in één leuke verpakking overhandigen.

Handig en waardevolKerstgeschenken set bedrukken

Kerstmis is de tijd van het jaar om blijk van waardering te tonen aan anderen. Het kan natuurlijk ook dat u niet houdt van kerst ‘poespas’, en gewoon graag een mooi geschenk wilt geven om uw relaties te onderhouden en versterken. Een goed relatiegeschenk die mensen altijd kunnen gebruiken en leuk vinden om te krijgen is een powerbank. Zo is er bijvoorbeeld een powerbank die oplaadt door middel van zonne-energie, de Solar Charger.

 

Wilt u graag meer informatie over relatiegeschenken of kerstgeschenken in het specifiek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 

Terug naar boven