5 originele eindejaarsgeschenken voor klanten

5 originele eindejaarsgeschenken voor klanten

2020 was voor iedereen een bijzonder en uitdagend jaar, waarin de meeste organisaties en werknemers voor diverse uitdagingen kwamen te staan. Juist nu werken op afstand de norm is geworden, is wederom duidelijk geworden hoe belangrijk goed relatiemanagement is. Het plannen en houden van online meetings met zakelijke relaties en klanten is immers veel eenvoudiger wanneer de verstandhouding goed is. Investeer daarom juist dit jaar in leuke eindejaarsgeschenken voor klanten en relaties. Laat zien hoezeer jij je zakelijke contacten waardeert en hoe belangrijk het voor jou is om deze relaties ook in deze bijzondere periode te onderhouden. Originele eindejaarsgeschenken voor klanten zijn hét middel om jouw waardering en dank te uiten en de banden nogmaals aan te halen. En omdat wij begrijpen dat het einde van dit jaar al hectisch genoeg is, helpen wij je graag op weg met 5 originele eindejaarsgeschenken met logo voor klanten en relaties.

1. Schenk een luxe verzorgingsset

Het afgelopen jaar hebben alle mensen moeten omschakelen naar een werkwijze in een volledig veranderde wereld. Naast prachtige innovatieve initiatieven om die omschakeling mogelijk te maken, bracht dit uiteraard ook de nodige stress en werkdruk met zich mee. Zowel voor werknemers als werkgevers. Waarmee kun jij je zakelijke relaties dit jaar daarom beter verrassen dan met een pakket waarmee de ontvanger even heerlijk kan ontspannen? Bij Van Heijster heb je de keuze uit diverse badsets met logo voor mannen en vrouwen!

Rituals relatiegeschenk

Ritualspakketten laten bedrukken 
Wat dacht je bijvoorbeeld van het luxe Ritualspakket Sakura, verkrijgbaar voor ieder budget in small, medium en large. Iedereen is dol op Rituals, het merk dat we kennen haar van haar prachtige verpakkingen en heerlijke geuren. In de large variant van dit pakket zitten vier full size producten: showergel, kersenbloesem geurstokjes, een fijne body cream en een heerlijke body scrub. Alle producten zijn geïnspireerd op de Japanse traditie en gemaakt op basis van kersenbloesem en verzorgende rijstmelk. 

Fairtrade badset bedrukken

Fair Trade verzorgingspakketten met logo 
Naast pakketten van Rituals bieden wij ook een Fair Trade verzorgingspakket aan. Verantwoorde relatiegeschenken zijn al tijden bezig aan een opmars en deze compacte Fair Trade cadeauset past daar perfect bij. In de transparante etui zit een verantwoorde shampoo op basis van rietsuiker uit Mauritius en een Fair Trade lichaamsreiniger. Ook vinden jouw relaties heerlijke bodylotion met Boliviaanse notenolie in deze cadeauset. Het perfecte geschenk voor maatschappelijk betrokken ondernemers die wel wat ontspanning verdienen.

2. Ultiem eindejaarsgeschenk relaties: slimme anti diefstal rugzakAnti-diefstal rugzak bedrukken

Jouw klanten en relaties verrassen met een origineel eindejaarsgeschenk dat ze ongetwijfeld nog niet eerder ontvangen hebben? Kies dan voor de Bobby anti-diefstal rugzak. Deze strak vormgegeven rugzak zorgt ervoor dat dieven geen schijn van kans meer hebben. De tas is gemaakt van cut-proof materiaal en heeft diverse verborgen ritsen om kostbare zaken veilig achter op te bergen. Daarnaast is de rugtas voorzien van reflecterende details. Je zakelijke relatie is dankzij deze prachtige rugzak dus altijd veilig onderweg. In deze speciale rugzak past een laptop en tablets. Je kunt de tas bovendien laten bedrukken met jouw bedrijfsnaam, logo en/of slogan om het eindejaarsgeschenk nog persoonlijker te maken.

Trolley bedrukken3. Opvouwbare trolley met opdruk

Nu we vaker thuiswerken moeten we regelmatig spullen van kantoor mee naar huis nemen. Denk bijvoorbeeld aan elektronische apparatuur of paperassen. Dit handige eindejaarsgeschenk wordt daarom zeker een hit onder jouw relaties! Deze lichtgewicht opvouwbare trolley Tiny is namelijk eenvoudig op te vouwen tot een plat pakketje. Zo kan de trolley op de heen- of terugreis makkelijker worden meegenomen. Thuis neemt hij door deze opvouwfunctie bovendien nauwelijks ruimte in beslag. Eenmaal uitgevouwen is het echter een volwaardige reistrolley waarin de ontvanger veel kan vervoeren. De uitschuifbare aluminium handgreep en stevige wieltjes maken dit eindejaarsgeschenk de ideale reispartner voor iedere zakenman. Een reispartner die dankzij haar luxe design bovendien gezien mag worden! Zeker als je de trolley laat bedrukken met promotie voor jouw bedrijf.

4. Origineel eindejaarsgeschenk: gepersonaliseerde wijngeschenkkist Wijnkist bedrukken

Een mooie fles wijn in geschenkverpakking is misschien niet heel origineel als eindejaarsgeschenk, maar wel ontzettend geliefd bij ontvangers. Bovendien kun je het cadeau uniek maken door het te personaliseren. Schenk bijvoorbeeld een heerlijke fles wijn in deze bijzondere wijngeschenkkist Bordeaux en laat deze bedrukken met jouw bedrijfslogo, de naam van de ontvanger of een korte tekst. In de deksel van de houten kist vind je bovendien vijf luxe wijnaccessoires met een professionele uitstraling, zoals een echt sommeliersmes, een wijnthermometer, een schenktuit met stopper, een druppelvanger en een flessenstop.

5. Duurzame bamboe speakerBamboe speaker bedrukken

Het laatste originele eindejaarsgeschenk voor klanten dat we graag onder de aandacht willen brengen, is de bamboe speaker Nevada. Eerder al gaven we aan dat verantwoorde, duurzame eindejaarsgeschenken steeds beter scoren. Deze prachtige bamboe speaker is daarom een schot in de roos. Bovendien kun je hem laten bedrukken met jouw eigen tekst of logo. Dit cadeau zal ongetwijfeld van harte welkom zijn in iedere huiskamer en op ieder kantoor!

Originele relatiegeschenken voor klanten; bestel gelijk online! 

Wist je overigens dat wij jouw eindejaarsgeschenken ook kunnen thuisbezorgen op verschillende (thuis)adressen? Voor een meerprijs van slechts €7,50 per adres wordt het daardoor mogelijk om jouw klanten en relaties thuis te verrassen met een origineel eindejaarsgeschenk!

Wil je dit jaar echt indruk maken met jouw originele eindejaarsgeschenk? Laat dan je waardering blijken door een uniek en gepersonaliseerd cadeau te schenken. Uiteraard informeren wij je graag over alle mogelijkheden. Neem daarom gerust contact met ons zodat wij je van een advies op maat kunnen voorzien!