De leukste relatiegeschenken voor vrouwen

De leukste relatiegeschenken voor vrouwen
Het kiezen van een leuk relatiegeschenk voor een specifieke doelgroep is niet altijd gemakkelijk. Het loont echter wel de moeite om hier tijd in te steken. Met een goedgekozen relatiegeschenk laat u namelijk zien dat u uw klanten en relaties op de eerste plaats zet. Speciaal voor bedrijven en organisaties die hun vrouwelijke klanten, relaties of medewerkers graag in het zonnetje willen zetten, hebben wij daarom een selectie gemaakt met de leukste relatiegeschenken voor vrouwen.

Cadeau idee vrouw: beauty en bedrukbare wellness artikelen

Een persoonlijk geschenk in de vorm van wellness artikelen met opdruk, zoals een luxe wellness set, een handige toilettas of een heerlijk Ritualspakket wordt door de meeste vrouwelijke ontvangers erg gewaardeerd. Bijvoorbeeld na een drukke periode, bij het bereiken van een belangrijke mijlpaal of tijdens een bijzondere gelegenheid. Zij zullen zich dankzij een dergelijk hartverwarmend geschenk meer betrokken voelen bij uw organisatie of bedrijf. Kleinere verzorgingsartikelen zoals een zeepje of lippenbalsem doen het daarnaast ook erg goed als promotiemateriaal tijdens evenementen.

Relatiegeschenken voor de vrouw: kleding en accessoires met opdruk

De meeste vrouwen zijn dol op kleding en accessoires. Zo is een waterafstotende jas met opdruk ideaal voor promotionele activiteiten in de buitenlucht en zal het daarnaast ook in de vrije tijd graag gedragen worden. Organiseert u een bedrijfstennistoernooi? Ook dan zorgt u er natuurlijk voor dat iedereen fashionable voor de dag komt in een sportieve Cool Fit polo. Of maak uw vrouwelijke relaties blij met toffe accessoires zoals een trendy zonnebril, een mooie tas of een warme sjaal.
 

Cadeau voor haar: bedrukte keukenartikelen 

Een persoonlijk keukenschort, een 14-delige messenset of een stijlvolle serveerplank zijn perfecte geschenken voor een keukenprinses. Keukenartikelen zijn bovendien zeer goed te bedrukken met een logo, bedrijfsnaam of persoonlijke boodschap. Zo zal de ontvanger nog regelmatig aan u denken terwijl zij staat te kokkerellen. Is de ontvanger geen chef in de dop, maar wel dol op chocolade? Maak haar dan blij met een bedrukte chocoladefondueset. Dit geschenk is de ideale afsluiter voor een gezellig avondje met vrienden of een romantisch diner. 

Cadeaus voor sportieve vrouwen

Voor vrouwen die regelmatig op het sportveld of in de sportschool te vinden zijn, kiest u natuurlijk een sportief relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan een trendy stappenteller, een zachte sporthanddoek, een draadloze koptelefoon of laat een dopper bedrukken. Zo laat u zien dat u aandacht heeft voor een gezonde leefstijl en dat u net zo sportief bent als uw klanten. Is de ontvanger van uw geschenk geen fanatieke sporter, maar is zij wel graag actief bezig? Dan valt een leuke beachbalset of handige sporttas misschien meer in de smaak. Deze laatste kan namelijk ook prima als weekendtas of reistas dienen.
 

Kraamcadeaus met bedrukking

Is uw zakenrelatie zwanger of net moeder geworden? Wat is er dan leuker dan een gepersonaliseerd kraamcadeau! Of het nu een jongetje of een meisje is, een overslagromper komt altijd van pas en kunt u bovendien voorzien van een leuke passende opdruk. En ook van slabbetjes kan een kersverse mama nooit genoeg hebben. Of verras uw relatie met een schattig knuffeldoekje in de vorm van een eend, kikker, beer of panda. Laat het knuffeldoekje bedrukken voor een blijvende herinnering. 
 
Kortom, er zijn genoeg leuke relatiegeschenken voor vrouwen te bedenken. Wilt u meer informatie over een van onze producten of wilt u graag advies over het laten bedrukken van uw artikelen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.