De top 6 leukste gadgets om te overhandigen als relatiegeschenk

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk dat bijdraagt aan de innovativiteit van uw bedrijf? Dan is het wellicht een idee om een handige gadget te schenken. Gadgets zijn trendgevoelige producten die in de huidige digitale wereld extra goed van pas komen voor uw zakelijke relaties. In dit artikel hebben wij, ter inspiratie, de top 6 leukste gadgets onder elkaar gezet om te overhandigen als relatiegeschenk.

1. Bluetooth speaker 

Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone en tablet om muziek af te spelen. Door alle verschillende streamingdiensten is het heel eenvoudig geworden om een je favoriete muziek op te zetten. Door via bluetooth contact te maken met een speaker, kan de muziek nu ook heel gemakkelijk worden versterkt – bijvoorbeeld in de tuin, tijdens een picknick of ergens anders. U kunt hier handig op in spelen door uw relaties een bluetooth speaker met bedrukking te schenken; een gadget die lang meegaat en op veel plekken op zal duiken.

2. Solar bloem

De Solar Bloem is een leuke gadget voor op kantoor. De ‘bloem’ in een pot beweegt door middel van zonne-energie heen en weer en brengt een vrolijke sfeer aan op het bureau. Extra leuk: de zakelijke relatie kan dit ecologische geschenk ook geven aan bijvoorbeeld zijn of haar kind, nichtje of neefje.

3. Powerbank Basic Plus

De Powerbank ‘Basic Plus’ geeft uw zakelijke relaties de mogelijkheid om een smartphone of een tablet op te laden wanneer er geen stopcontact in de buurt is. De powerbank heeft een capaciteit van 2600 mAh, is voorzien van een handig indicatielampje én wordt geleverd met een USB-kabel. Liever wat meer power? Bekijk alle powerbanks en solar chargers.

4. Selfie stick

Deze gadget is een ideaal relatiegeschenk voor (bedrijfs)evenementen of juist privégebruik. Met de selfie stick kunnen gemakkelijk selfies, groepsfoto’s en video’s gemaakt worden. De gadget is geschikt voor verschillende soorten smartphones en voorzien van een schroefgat, zodat de selfie stick te bevestigen is aan een standaard.

Leuk idee: u kunt ervoor kiezen om een groepsfoto van uw personeel toe te voegen aan het geschenk, waardoor u de zakelijke relaties op een speelse manier laat zien hoe handig de gadget is.

5. Telefoonstandaard Panorama

De telefoonstandaard ‘Panorama’ heeft een strak design en is geschikt voor verschillende smartphones. De unieke gadget draait tot 270 graden rond, waardoor het extra makkelijk wordt om een mooie panoramafoto te maken. Natuurlijk kan de ontvanger ook video’s maken met de telefoonstandaard. Ook dit relatiegeschenk wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking.

6. 3-in-1 stylus pen

De 3-in-1 stylus pen is een handige gadget voor smartphones. De pen is gemakkelijk te bevestigen dankzij de plug-in en bestaat uit een kleine, zwartschrijvende touch-pen. Deze gadget is vooral bruikbaar voor ondernemers die graag aantekeningen maken met hun telefoon.

 

Heeft u een vraag over één van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.