Een Dopper met logo cadeau doen? Dit zijn de mogelijkheden

Een Dopper met logo cadeau doen? Dit zijn de mogelijkheden
Bent u op zoek naar een duurzaam en verantwoord relatiegeschenk, dat ook nog eens ontzettend trendy en nuttig is? Zoek dan niet verder! De Dopper met logo is het namelijk allemaal. Deze drinkfles van Dutch Design wordt klimaatneutraal geproduceerd en is daarmee ontzettend duurzaam. Bovendien is de Dopper vaatwasmachinebestendig en kan eindeloos gebruikt worden. Laat deze mooie drinkfles bedrukken met uw logo voor een persoonlijk relatiegeschenk dat zeker in de smaak zal vallen. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

 

Dopper Original

De Dopper Original heeft het bekende strakke design waar het merk bekend mee is geworden en is leverbaar in 12 verschillende kleuren. Bovendien worden er regelmatige nieuwe kleuren of special editions toegevoegd aan het assortiment. Zo is er altijd wel een bedrukte Dopper die perfect aansluit bij uw huisstijl. Een Dopper bedrukken is bovendien dé trend van dit moment. Het witte gedeelte kan van de fles gedraaid en gebruikt worden als beker. Dit is tevens het deel waar uw logo fullcolour op gedrukt kan worden. 

 

Dopper Steel

De Dopper Steel is een robuuste, stoere waterfles van roestvrijstaal met een ABS cup. Dit zijn materialen die 100% recyclebaar zijn en vrij van giftige stoffen en weekmakers. Milieuvriendelijk, duurzaam en veilig dus! Deze Dopper is ideaal voor lange tochten of voor in de sportschool, want er gaat maar liefst 800 ml water in. Dat is bijna twee keer zoveel als in de Dopper Original. Daarnaast draagt u met iedere Dopper die u koopt bij aan de drinkwaterprojecten van Simavi. 

 

Dopper Steel Mini

Wilt u een Dopper met de stoere rvs-uitstraling van de Dopper Steel, maar dan in het formaat van de Original? Goed nieuws! Want op veler verzoek is er nu ook een Dopper Steel Mini beschikbaar. Een drinkfles die op menig bureau niet zal misstaan en dankzij zijn praktische formaat en bescheiden gewicht ook graag meegaat op avontuur. Daarmee is de Dopper Steel Mini de perfecte metgezel voor alle dorstige momenten. Dit stijlvolle Dopper relatiegeschenk zal dan ook zeker gewaardeerd worden door klanten, relaties en personeel.

 

Dopper Giftbox

Een bedrukte Dopper Original is een leuk geschenk om weg te geven, maar een Dopper drinkfles verpakt in uw eigen gepersonaliseerde Dopper giftbox is nog leuker! Hiermee geeft u uw relaties pas echt een origineel cadeau. Net als de drinkfles zelf, is de giftbox gemaakt van gerecycled materiaal. U kunt kiezen voor het originele design of voor een custom made geschenkverpakking. Zo kunt u een geheel eigen fullcolour ontwerp maken voor uw giftbox. Uw Dopper geschenk zal zo zeker opvallen tijdens beurzen, open dagen en andere evenementen.

 

 

Bestel uw Dopper met logo eenvoudig online

Voor welke Dopper waterfles u ook kiest, met of zonder geschenkverpakking, u weet zeker dat u kiest voor een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig relatiegeschenk. Met uw persoonlijke logo gedrukt op de Dopper, zorgt u bovendien voor extra naamsbekendheid. Neemt u gerust contact met ons op voor hulp of advies bij het bestellen van uw Dopper met logo.