0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Relatiegeschenken voor in de keuken: bakken en koken met uw logo

Het succes van kookzender 24kitchen en het bakprogramma Heel Holland Bakt zal u waarschijnlijk niet ontgaan zijn: steeds meer Nederlands staan uren in de keuken te zwoegen om het perfecte gerecht of het lekkerste taartje op te kunnen dienen. Zowel mannen als vrouwen besteden steeds meer aandacht aan hun eten . Een perfecte trend om met uw relatiegeschenken op in te spelen, dus! Zorg ervoor dat uw boodschap en logo telkens opnieuw onder de aandacht komen wanneer men de keukenla opentrekt. Bij Van Heijster hebben we een groot assortiment keukenaccessoires, dus denk goed na over welk artikel het beste bij uw doelgroep past voordat u een keuze maakt. Zorgen zij elke avond voor het eten, of is het meer een hobby in het weekend? Wordt er traditioneel gekookt of worden er allerlei baksels de oven uitgetoverd? Van Heijster helpt u alvast op weg:

Keukenartikelen om mee te bakken

pepermolen en zoutmolen bedrukken

Voor alle HHB fans en andere keukenprinsen en -prinsessen die graag taarten, cakes, koekjes of andere lekkernijen bakken kiest u het beste voor een keukenartikel waar zij het meest aan hebben. Denk bijvoorbeeld aan ovenwanten om hete ovenschalen mee te tillen. Een klassiek geschenk is de keukentimer, bijvoorbeeld de kookwekker in de vorm van een ei. Zo brandt de creatie van uw relatie nooit meer aan! Nieuw in het assortiment zijn de bakvormpjes, voor de mooiste cupakes en koekjes uit eigen oven. Een ander artikel dat nieuw is in het Van Heijster assortiment is de keukenset Bake: deze siliconen spatel en een kwast zijn onmisbaar bij het bakken van cakes en andere hartige baksels. Door het siliconen materiaal blijft er bovendien geen beslag plakken aan de spatel en kwast.

Keukenartikelen om mee te koken

Zijn uw relaties meer van het uitgreide koken, bijvoorbeeld voor een dinner party met vrienden? Ga voor een keukenartikel dat vaak gebruikt zal worden: zo komt u immers het vaakst onder de aandacht met uw opdruk. Afhankelijk van uw budget kunt u voor twee opties gaan: met een betaalbaar geschenk met een hoge oplage bent u ervan verzekerd dat uw geschenk bij een groot aantal mensen in de keuken aanwezig zal zijn. Een andere optie is om juist met een kleiner aantal luxe geschenken uw relaties te verrassen. Denk bijvoorbeeld aan een stevige Jamie Oliver schort of een messenset - kostbare geschenken die door al uw relaties gewaardeerd zal worden. Wanneer u een omvangrijke groep wil bereiken gaat u het beste voor artikelen met een hoge oplage en een kleine prijs, zoals de pizzasnijder met flesopener. Een ander leuk geschenk is de stijlvolle peper- en zoutmolen: een artikel waar u misschien niet zo snel aan had gedacht, maar waarmee uw opdruk praktisch dagelijks onder de aandacht zal komen!

 

Alle keukenaccessoires »

Naast de bak- en kookproducten vindt u bij Van Heijster nog veel meer keukenartikelen zoals kaasplanken, borden, BBQ sets, etcetera.

Terug naar boven