0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Relatiegeschenken voor in de zorg: 4 ideeën

U werkt bij een zorginstantie en u wilt laten weten aan andere bedrijven dat u er bent en dat u ze waardeert. Wat voor relatiegeschenk kiest u dan? In een branche als de zorg zijn niet alle relatiegeschenken geschikt. Om de keuze gemakkelijker te maken, hebben wij een aantal producten voor u op een rijtje gezet die wel goed passen binnen deze sector.

1. Handdoeken

Relatiegeschenken zorgsector

Om de kwaliteit van de zorg hoog te houden, geldt voor vele producten binnen de zorgsector een bepaalde standaard. Voornamelijk artikelen die met cliënten worden gebruikt, moeten aan regelgeving voldoen. Een van de weinige producten waarvoor dat niet geldt, is de handdoek.

U kunt deze eenvoudig gebruiken in uw eigen zorginstelling of cadeau doen aan uw relaties. De badstof is vaak beschikbaar in verschillende kleuren en u kunt uw eigen logo op de handdoek laten drukken. Naast handdoeken kunt u eventueel ook nog kiezen voor washandjes of gastendoeken.

2. Lippenbalsem

Lippenbalsem komt altijd goed van pas. Omdat werken in de zorg vaak niet aan een bureau plaatsvindt, is een cadeau dat makkelijk in een werkjas of broekzak past extra praktisch. Zowel bij medewerkers, patiënten als cliënten doet lippenbalsem het altijd erg goed. Dit geschenk is dan ook niet alleen inzetbaar voor relaties, maar ook ter promotie van uw bedrijf.

3. EHBO-set

Veiligheid gaat boven alles en een ongeluk zit in een klein hoekje. Een van de meest relevante relatiegeschenken binnen de zorgsector is dan ook een EHBO-set. Dat kan een complete, uitgebreide EHBO-box zijn, maar bijvoorbeeld ook een kleine pleistercassette voor het opbergen van pleisters en een pillendoosje met gescheiden compartimenten zijn buitengewoon relevant in de zorgbranche.

4. Toilettasje

Een laatste relatiegeschenk dat geschikt is voor de zorgsector, is een toilettas (eventueel met spiegel). Vrouwen kunnen hier hun kleine make-upjes in kwijt en mannen hun verzorgingsproducten. Zoekt u een nog compacter cadeau, dan is een make-upspiegel bedrukt met uw bedrijfslogo wellicht een goed idee. Houd er wel rekening mee dat dit product waarschijnlijk meer in de smaak valt bij uw vrouwelijke relaties dan bij mannen.

 

Heeft u vragen over een van bovenstaande ideeën of twijfelt u of een van de producten van pas komt in uw relatiekring? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij helpen u graag verder!

Terug naar boven