Top 5 promotieartikelen voor de horeca

Top 5 promotieartikelen voor de horeca

Als eigenaar of manager van een horecagelegenheid wilt u natuurlijk dat uw naam blijft hangen bij uw gasten. Maar ook uw potentiële bezoekers wilt u in aanraking laten komen met uw bedrijfsnaam. Met promotionele artikelen kunt u uw naam eenvoudig verspreiden. Wij geven u onze top 5 met promotieartikelen die ideaal zijn voor de horeca.  

Bedrukte aanstekers

Aanstekers zijn een veel gebruikt item in de horeca. Bedrukt met uw logo is het meteen een unieke weggever voor al uw gasten. Deel ze uit en uw bezoekers en ze blijven in aanraking komen met uw naam. Aanstekers zijn bij uitstek weggevertjes die regelmatig worden uitgeleend en van hand tot hand gaan. Goed voor de promotie van uw café of restaurant.

Reclame pennen

Reclame pennen zijn een van de meest gebruikte promotiemiddelen en dat is niet zonder reden. Een pen gaat gemiddeld door zeven verschillende handen. Dat betekent dat een bedrukte reclame pen wel door zeven verschillende mensen wordt gezien. Goed voor uw naamsbekendheid dus!

Kleur- en tekenspullen met uw logo

In horecagelegenheden zullen ook regelmatig kinderen te gast zijn, om hen te vermaken tijdens hun bezoek zijn er allerlei mogelijkheden. Kleur- en tekenspulletjes zijn een ideaal vermaak. Bedrukt met uw logo wordt het een perfect promotiemiddel. Geef ieder kind een tekenset en ze vermaken zich gemakkelijk de hele avond. Als ze deze set dan ook nog eens mee naar huis mogen nemen verspreiden ze uw naam ook nog eens. Kinderen blij, u blij, een win-win situatie!

Bedrukte pepermuntjes

In restaurants is het eerder regel dan uitzonder dat er pepermuntjes worden uitgedeeld bij vertrek. Wat is er nou leuker dan pepermuntjes met uw eigen logo of bedrijfsnaam? Daarmee is uw naam weer een keer extra in beeld bij uw gasten.

Sleutelhangers met uw eigen boodschap

Een sleutelhanger is altijd leuk om te krijgen en daarom ook heel leuk om te geven. De mogelijkheden voor bedrukking van sleutelhangers zijn eindeloos. Een sleutelhanger met flesopener is ook nog eens ideaal voor horecagelegenheden. Iedere keer als ze er een flesje mee openen denken ze aan u.

Bedrukte promotieartikelen voor uw café, restaurant of hotel

Een promotieartikel met daarop uw logo is ideaal om reclame mee te maken. Kies voor een bedrukking met uw logo of bedrijfsnaam, daarmee kunt u uw naam verder verspreiden onder uw doelgroep. Of kies voor een bedrukking met een goede reclame tekst of een pakkende slogan. Via onze website kunt u eenvoudig uw bestelling plaatsen. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.