0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Top 5 relatiegeschenken voor de bouw

Een klein presentje op zijn tijd doet wonderen en versterkt de band met uw klanten en relaties. Mits het een goed en bruikbaar relatiegeschenk is natuurlijk. Wat zijn nuttige cadeautjes voor werknemers in de bouw? Wij doen 5 suggesties.

1. Rolmaat

Wie in de bouw werkt, heeft er altijd wel een op zak: een rolmaat. Maar ook voor relaties die niet elke dag aan het timmeren, schilderen of metselen zijn, kan een rolmaat goed van pas komen. Denk maar aan het inrichten van een kantoorruimte of een klusopdracht in huis. 
Laat het bedrijfslogo erop drukken en iedere keer dat uw relatie de rolmaat pakt, is er een contactmoment met uw bedrijf. Daarmee verhoogt u de attentiewaarde van het relatiegeschenk enorm. Bovendien is een rolmaat geen product dat mensen snel weggooien of dat gauw stuk gaat – het is dan ook echt een relatiegeschenk waar uw relaties langer plezier van hebben.

2. BroodtrommelRelatiegeschenken voor in de bouw bij elkaar

Alle harde werkers moeten goed eten. Bij het smeren van de boterhammen ’s avonds of ’s ochtends vroeg komt een praktische broodtrommel goed van pas; zo kunnen werknemers hun eten en drinken goed beschermd meenemen naar hun werk. Bedruk de broodtrommel met een leuke tekst en/of het logo van uw bedrijf en de ontvangers van het cadeau nemen uw merk overal mee naartoe.

3. Thermosfles

Onderweg of in de pauze een lekker kopje koffie, daar worden veel bouwvakkers blij van. Als de koffie dan ook nog warm is, is het helemaal compleet. Een bedrukte thermosfles als presentje zal dan ook meer dan welkom zijn! 
Net als de rolmaat en broodtrommel is de thermosfles dermate praktisch dat de ontvanger van het relatiegeschenk uw cadeau zeker gaat gebruiken. Dat hoeft niet per se in de bouw te zijn, maar bijvoorbeeld ook op autovakanties komt een goede thermosfles altijd van pas. Uw merk reist op die manier heel Europa door!

4. EHBO

Een ongelukje op de werkvloer? Geen probleem als alle medewerkers een kleine EHBO-set in bezit hebben. Met bedrukte EHBO artikelen zijn medewerkers altijd voorbereid bij een ongeval. Van complete EHBO-sets tot praktische pleistercassettes - door het geschenk te laten bedrukken met uw bedrijfslogo en/of slogan, bent u als bedrijf altijd daar wanneer mensen u nodig hebben.

5. Rugzak

Om al deze handige spullen te bewaren, kan menig medewerker in de bouw wel een goede tas gebruiken. Een rugzak is dan al gauw de meest praktische tas waar alle spullen in meegenomen kunnen worden. Kies een rugzak met een kleur waarop uw bedrijfslogo en slogan goed naar voren komen en zorg ervoor dat de kleur ook past bij hetgeen dat u als bedrijf wilt uitstralen. 
Ideeën genoeg dus, als het gaat om relatiegeschenken voor de bouw. Heeft u nog vragen over een van onze producten of wilt u advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, wij helpen u graag verder.

 

Terug naar boven