0
maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur
0478 - 557 300

Zomerse relatiegeschenken: 7 x inspiratie

Relatiegeschenken kunt u niet alleen inzetten als promotiemateriaal, maar ook als give-away of als een bedankje. Onze geschenken zijn in verschillende soorten en maten verkrijgbaar én afstembaar op elk seizoen van het jaar. Wist u dat Van Heijster een breed assortiment heeft aan relatiegeschenken die uitermate geschikt zijn voor de zomer? In dit artikel hebben wij, ter inspiratie, 7 zomerse relatiegeschenken onder elkaar gezet.

1. Een multifunctionele solar charger zomer geschenken bedrukken 1

Dit relatiegeschenk is zowel handig voor thuis, op kantoor, onderweg of op vakantie. De multifunctionele oplader wordt middels zonne-energie of een USB-kabel opgeladen en kan gebruikt worden voor onder andere mobiele telefoons en tablets.

2. Saladebak

Met een vakantie in zicht kiezen veel mensen ervoor om op de lijn te letten. Door een saladebak te schenken maakt u het eten van geschikte voeding net iets leuker voor uw relaties. Kiest u voor de saladebak als relatiegeschenk? Dan speelt u ook in op de grootste trend van dit jaar: een gezonde levensstijl.

3. Picknick rugtas

De zomer is niet compleet zonder een picknick. De picknick rugtas met een 25-delige set, een koelvak en kunststof servies geeft uw relatie de kans om met 4 personen te genieten van een picknick in het park. Tip: u kunt er ook voor kiezen om een boek met picknickrecepten toe te voegen aan dit geschenk.zomer geschenken bedrukken 2

4. Reisportemonnee

Dit geschenk heeft uw relatie gegarandeerd nog nooit ontvangen: een elegante reisportemonnee. De reisportemonnee is voorzien van verschillende opbergvakjes en een handig draagkoord. Ook is de portemonnee voorzien van een powerbank, waarmee uw relatie onderweg zijn of haar telefoon of tablet op kan laden.

5. Juten strandtas

Een opvallend en origineel geschenk voor uw relaties: een juten strandtas. Vooral wanneer u waarde hecht aan duurzaamheid, is dit een ideaal geschenk. De tas is voorzien van een kunststof binnenzijde, een katoenen voorvak en stevige hengsels. Ideaal voor een dag naar het strand.

6. Mini koelkast voor in de autozomer geschenken bedrukken 3

Gaat uw relatie binnenkort op vakantie met de auto? Dan kunt u ervoor kiezen om een mini koelkast voor in de auto te schenken. Door de mini koelkast te laten bedrukken met een logo of een tekst zal uw relatie ook tijdens de vakantie aan u of uw bedrijf herinnerd worden. De koelkast werkt door middel van de sigarettenaansteker. Iets minder budget? Geef dan een bedrukte koeltas in plaats van een koelkastje!

7. Opvouwbare BBQ

Dit relatiegeschenk is een onmisbaar item voor in de zomer: een opvouwbare BBQ. De barbecue is verpakt in een stevige tas én wordt geleverd in een speciale geschenkverpakking.

 

Heeft u vragen over onze relatiegeschenken of wilt u graag advies? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Terug naar boven