Eco tassen bedrukken

Schenk je doelgroep een verantwoord geschenk en laat ze op een zeer verantwoorde manier hun boodschappen doen. Laat de eco tassen met logo of tekst bedrukken en val op op een duurzame manier. Van rugzak tot schoudertas, laat je verrassen door het aanbod eco tassen.

(53 artikelen gevonden)

Pagina's

Laat je zien met bedrukte eco tassen

Eco tassen bieden je de ‘best of both worlds’. De eco tassen zijn praktisch en zeer fijn in gebruik en daarnaast zijn ze ook duurzaam. Een praktisch hulpmiddel waarmee je impact kunt maken op de wereld. Belast het milieu zo min mogelijk en kies voor bedrukte eco tassen. De eco tassen kunnen weggegeven worden op allerlei momenten en aan diverse doelgroepen. Geef bijvoorbeeld een bedrukte eco tas weg aan scholieren tijdens een open dag of geef jouw eco tas met logo weg aan potentiele klanten op een beurs. De mogelijkheden om jouw naamsbekendheid te verhogen met behulp van eco tassen is eindeloos!

Ontdek de diversiteit van eco tassen

Eco tassen zijn er in allerlei soorten, maten en materialen. De meest populaire eco tas is die van katoen. Katoen wordt al jaren gebruikt als een alternatief voor plastic. Katoen is zeer stevig en gaat lang mee, waardoor deze perfect is als eco tas. Naast katoen kun je ook kiezen voor jute of papier. Beide zijn natuurlijke materialen waarmee je met het productieproces van de tassen de impact op het milieu minimaal houdt. Dit is zeer gunstig voor ons planeet en is tevens een mooi verlengstuk van waar jij voor staat als organisatie. Van eco schoudertas tot rugzak, voor iedere gelegenheid kan je een passende eco tas vinden om te laten bedrukken met logo of tekst.

Laat jouw eco tassen met logo of tekst bedrukken

De eco tassen hebben een natuurlijke uitstraling en zijn daardoor perfect om te laten bedrukken in jouw eigen PMS kleuren. Hiermee komt jouw huisstijl volledig tot zijn recht op de tas en is het een waar verlengstuk van jouw merk. Je kunt kiezen voor een opdruk van je logo, maar je kunt ook kiezen voor een tekst opdruk. Denk bijvoorbeeld aan een leuke quote in combinatie met jouw naam of logo. Hiermee heb je een uniek geschenk in handen dat tegelijkertijd zeer persoonlijk is.

De eco tassen zijn ook te bedrukken in een kleine oplage. Door het bedrukken in kleine oplage is het ook voor de kleinere ondernemer en ZZP’er toegankelijk om bedrukte eco tassen weg te geven aan hun doelgroep en een impact te maken op de wereld.

Vraag over eco tassen? Neem contact met ons op

Op onze website vind je alle informatie over eco tassen. Van materiaalsoort tot bedrukkingsopties. Ook kan je hier heel eenvoudig je bedrukte eco tassen bestellen. Binnen enkele stappen kan je al je wensen aangeven. Kom je er toch niet helemaal uit of wens je een persoonlijk advies op maat? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen je eventueel ook voorzien van een sample of digitale drukproef vooraf om je keuze ter vereenvoudigen.