Bouw

Actief in de bouw? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment. 

(19 artikelen gevonden)

Pagina's

Een relatiegeschenk is een leuk, grappig of handig cadeau dat u aan uw relaties geeft. Maar ook uw medewerkers of klanten kunt u verblijden met een geschenk. Bent u actief in de bouw? Dan zijn deze relatiegeschenken echt wat voor u.

Van timmermanspotloden tot en met rolmaten

Wat is er nou leuker dan een toepasselijk relatiegeschenk weggeven? Een rolmaat bedrukt met uw logo is naast een leuk geschenk ook nog eens een heel praktisch geschenk. Iedere keer als uw relaties de rolmaat gebruiken komen ze in aanraking met uw logo. Goed voor uw naamsbekendheid dus! Of wat dacht u van een anti stress figuur in de vorm van een bouwhelm? Een leuke weggever om men bekend te laten worden met uw bedrijf.

Natuurlijk kunt u uw relaties ook een ander geschenk geven, neems eens een kijkje bij ons populaire promotiemateriaal. Maar ook voor uw eigen werknemers hebben wij leuke geschenken. Of zorg er voor dat iedereen er hetzelfde bijloopt in bedrijfskleding.

Relatiegeschenk voor de bouw laten bedrukken

Voor een persoonlijk geschenk of een vergroting van uw naamsbekendheid kunt u onze relatiegeschenken voor de bouw ook laten bedrukken. Laat de artikelen bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam en geef de geschenken weg aan uw klanten. Zo blijft u langer onder de aandacht en wordt uw klant regelmatig met uw naam geconfronteerd.

Bestel online bij Van Heijster

Relatiegeschenken voor de bouw bestellen? Dat kan gemakkelijk via onze website! In een aantal simpele stappen kunt u al uw wensen aan ons doorgeven. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar met een persoonlijk advies en een offerte op maat. Wilt u het artikel graag eerst even zien voordat u definitief bestelt? Vraag dan een sample aan.